Postów: 117 Miejscowość: Konstantynów Łódzki Data rejestracji: 05.11.08
Dodane dnia 25/01/2009 09:46
Witam,
Jak należało przypuszczać, zgodnie z obietnicą jaką złożyliśmy z ojcem po zakończeniu imprezy w 2008 także w tym roku, będziemy się starać o organizację Pucharu Dyrektora ZPiSdN Ignacew.
Dzięki rozmowie ze Zdzisiem i Karolem upewniłem się, że i w tym roku będzie z kim ten Puchar organizować.
Nie mając pełnych informacji podałem trochę złe terminy "Ignacewa" i stąd mój post by to wszystko uporządkować.
- impreza w tym roku będzie mieć podobny charakter jak w zeszłym roku
- dyrektor zostawia Nam wolną rękę, czy Puchar podczepiać pod MOŁ
- będą 3 eliminacje z regulaminem, takim jak w zeszłym roku
- ostatnia eliminacja musi się odbyć w dniu 11.11.2009 - jest to jedyny warunek jaki musimy spełnić - pozostałe terminy są do uzgodnienia i dogadania
- jest prośba, by zrobić wszystko, by sprawność przeprowadzania imprezy była co najmniej taka, jaka miała miejsce podczas 3 eliminacji w 2008.
- i jeszcze prywatna prośba od mojego taty zróbmy wszystko w tym roku, by nie trzeba było prostować drzwi, słupków, latarni, wiat, czy odbudowywać ogrodzenia
Za wcześniejsze podanie złych terminów w rozmowie telefonicznej ze Zdziśkiem serdecznie przepraszam, ale nie miałem aktualnych informacji, że ostatnia eliminacja Ignacewa musi się odbyć w dniu 11.11.2009.
Dodane dnia 30/01/2009 00:27
- i jeszcze prywatna prośba od mojego taty zróbmy wszystko w tym roku, by nie trzeba było prostować drzwi, słupków, latarni, wiat, czy odbudowywać ogrodzenia
myślę że tego typu zdarzeń nie da się przewidzieć , prawie każdy startując chce zająć jakieś wysokie miejsce
piszę bo ostatnio też dużo nie brakło żebym coś tam przestawił
Skocz do Forum:
Oceny
Dodawanie ocen dostępne tylko dla zalogowanych Użytkowników.
Proszę się zalogować lub zarejestrować, żeby móc dodawać oceny.