w związku ze zbliżającym się styczniem 2011 proponuje założyc temat o ww. imprezie, która jak wiadomo rok temu spotkała się z wielkim zainteresowaniem :-) tym razem będziemy się starali o większy plac :-)
W IMIENIU CENTRUM AKADEMICKICH RAJDÓW SAMOCHODOWYCH POLITECHNIKI ŁÓDZKIEJ C.A.R.S chciałbym bardzo serdecznie wszystkim podziękować za przybycie oraz całej ekipie ŁZM za pomoc w organizacji !!!
Do następnego !
Edytowane przez filips dnia 29/03/2011 20:05
RE: Puchar Rektora Politechniki Łódzkiej III edycja -
Dodane dnia 20/12/2010 17:39
W imieniu Centrum Akademickich Rajdów Samochodowych pragnę zaprosić na III edycję Rajdu o Puchar Rektora Politechniki Łódzkiej, który odbędzie się w dniu 27.03.2011 na terenie Politechniki Łódzkiej.
właśnie jakieś godziny rozpoczęcia ?? Z tą mapką dobry pomysł bo też nie wiem gdzie to jest A zamierzam się zjawić, jakoś się rozjeździłem, co tydzień coś Więc lece
RE: Rajd o Puchar Rektora Politechniki Łódzkiej 27.03.2011 -
Dodane dnia 22/03/2011 22:45
Z zazdrością patrzę jak moim dawnym malcem śmiga Roman, ale codziennie śledze allegro i rajdową hoge za jakims porządnym sprzątem RWD albo 4WD. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
W niedzlele zaszaleje Lanosem Deltosem Itegralosem 1349ccm... Która to będzie klasa? Jest gdzieś w ogóle regulamin? Trochę wypadłem z obiegu. Kaski na kzk trza czy nie trza? Pół roku bez dzidowania a mnie już szlag trafia...
Rajdy samochodowe są jak seks - nie trzeba być w tym dobrym by ci to sprawiało przyjemność.
Dodane dnia 23/03/2011 10:10
KZK
ale wymyslono sobie BK (mysle ze totalnie luzne ogladanie auta czy np nie ma tak jak ostatnio ktos zamiast korka wlewu paliwa jakiegos cuda typu folia itp)
Dodane dnia 23/03/2011 14:09