Kto u nas ogarnia taki temat? Interesuje mnie oczywiscie CC lub SC. Z tego co znalazlem w necie cena wynajmu do GSMP to 1 tys, w tym sa dwa komplety opon? Przeciez to jest jakas smieszna cena bo komplet a539 to w tej chwili kosztuje 1300 zl
Przebudawa mojego auta na zgodne z homo bedzie jak nic 10 tys. min
Glownie chodzi mi oto zeby wybrac jedna najciekawsza runde i zebrac na nia budzet takie spelnienie marzen na koniec kariery. Co wy na to?
A widzisz bo ja myslalem ze z R2 mozna wystartowac w RPP, a tu trzeba wyjezdzic 21 punktow w RD-3L ale nie rozumiem jak one sa liczone. No to troche komplikuje sprawe.
Widzę, że nie tylko ja myślę o tym, żeby poganiać się po dłuższych odcinkach
Myśl, myśl - jeśli tylko na jeden rajd to wynajem ok, ale już przy 2-3 wg mnie warto kupować..
Nie wiem jeszcze jak przy wynajmie przy ewentualnym dzwonie...
Postów: 14 Miejscowość: Tomaszów Mazowiecki Data rejestracji: 01.08.10
Dodane dnia 20/01/2012 19:21
Na chwile obecną wynajem samochodu na rajd robi się nieopłacalna ponieważ czasy się pozmieniały przygotowane samochody i osprzęt są już w przystępnych cenach więc to już nie jest jakiś cud świata żeby wystartować w RPP
angel_ napisał/a:
wynajmujesz z ubezpieczeniem i po problemie
tutaj to nie tak latwo
generalnie klania sie czytanie umowy z danym wynajmujacym
bo roznie to bywa
jeden ma piekne "pzu" ktore pokrywa wszystko a drugi ma "pzu" na dzwona ale nie na rozwalenie skrzyni silnika i tutaj czeka cie placenie kasy za remoncik
oczywiscie wszystko jest zawarte w umowie ktora podpisujesz przy wynajmie auta
ODYS napisał/a:
Na chwile obecną wynajem samochodu na rajd robi się nieopłacalna ponieważ czasy się pozmieniały przygotowane samochody i osprzęt są już w przystępnych cenach więc to już nie jest jakiś cud świata żeby wystartować w RPP
to wszystko zalezy od zasobnosci
dla jednego 1000 to duzo a drugi w weekend "na miescie " przepija
Skocz do Forum:
Oceny
Dodawanie ocen dostępne tylko dla zalogowanych Użytkowników.
Proszę się zalogować lub zarejestrować, żeby móc dodawać oceny.