Zmienił się tor trochę i jeden z zakrętow jest łagodniejszy. Kiedy się to zmieniło nie wiem, bo wcześniej miałem sporą przerwę z go kartami. Jeszcze miałem wrażenie, że wszystkie najlepsze karty dali na port łódź z powodu tego, że na innych torach w łodzi są zamknięte(wiadomo śnieg). Polecam przejechać sie i samemu zobaczyć. P.S. weźcie rękawiczki od obsługi bo wam ręcę poodpadają.
Dodane dnia 04/12/2010 12:16
Na pewno czasy będą lepsze bo zakręt gdzie trzeba było ostro dohamować jedzie się na pełnym gazie. Teraz ten tor potrafi dostarczyć emocji, tym bardziej że przez 3 okrążenie trzeba dość intensywnie grzać gumy z powodu temp. jakie panują;p
Postów: 1013 Miejscowość: Konstantynów Łódzki Data rejestracji: 20.05.08
Dodane dnia 05/12/2010 20:29
w3rti napisał/a:
Na pewno czasy będą lepsze bo zakręt gdzie trzeba było ostro dohamować jedzie się na pełnym gazie. Teraz ten tor potrafi dostarczyć emocji, tym bardziej że przez 3 okrążenie trzeba dość intensywnie grzać gumy z powodu temp. jakie panują;p
a o ktorym mówisz bo jakoś nie zauważyłem znacznej róznicy w techince pokonywania zakretów??
Dodane dnia 05/12/2010 21:40
Zakręt który był przy "boksie"(miejscu gdzie stały pozostałe karty). Wcześniej po nawrocie(w miejscu gdzie była lampka która mryga gdy kończy nam się czas) mieliśmy zakręt w lewo i trzeba było zwolnić przy nawrocie w prawo. Teraz jest minimalny zakręt w lewo i już nie trzeba tak mocno dohamować. Mam nadzieje że się połapiecie o co chodzi bo trochę zagmatwałem.